Renunță la show-ul TV

Starul de televiziune Kim Kardashian în vârstă de 34 de ani și surorile sale Khloé Kardashian și Kylie Jenner vor să părăsească reality show-ul care le-a făcut celebre la nivel internațional. În schimb, Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre surorile Kardashian, nu este pregătită să renunțe la show-ul de televiziune, întrucât simte că acesta este unul dintre puținele lucruri stabile în viața sa, după recenta despărțire de partenerul său de viață, Scott Disick, cu care are trei copii.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cea mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013. Ea are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa, iar în prezent aşteaptă al doilea copil, un băiat.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus