Crește cuantumul  voucherelor de vacanţă

Crește cuantumul voucherelor de vacanţă

Săptămâna aceasta, comisia paritară a C.E.O. se va întâlni pentru a stabili cuantumul voucherelor de vacanță. Pe ordinea de zi este și acordarea sporului de fidelitate pentru toți salariații, lucru cerut de una dintre federațiile semnatare ale CCM. Acest spor reprezintă 10% din salariul tarifar, dar este primit în prezent doar de TESA.

Conform legii, valoarea acestora va urma să fie de 2080 de lei, pentru fiecare salariat. Conform uzanței, banii în cauză se vor da pe niște carduri, care vor fi activate de către beneficiar. Acestea vor fi valabile de la data activării un an de zile. Situația acestor carduri ori a voucherelor în altă formă trebuie rezolvată până la finalul acestei luni, deoarece acest drept figurează în actul adițional la CCM. Se estimează că numărul salariaților care vor beneficia de vouchere de vacanță în 2019 depășește cifra de 13.000.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus