Bărbat arestat pentru tentativă de viol

Bărbat arestat pentru tentativă de viol

La data de 15 august 2020, Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din comuna Broscăuți, iar la data de 16 august a.c, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și violare de domiciliu.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 14.08.2020, în jurul orei 23:30, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea și, ulterior, în locuința victimei, o femeie de 45 de ani din comuna Broscăuți, iar prin constrângere și întrebuințarea de violențe ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună soluție procedurală.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus