Ziua Porților Deschise pentru Copii – la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani

Ziua Porților Deschise pentru Copii – la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani

Aproape 700 de copii, de la ,,buburuze” și ,,fluturași” de grădiniță, la elevi de liceu care se pregătesc pentru susținerea examenului de bacalaureat, au vizitat în această dimineață sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, la Ziua Porților Deschise pentru Copii.
Cu această ocazie, au aflat, de la mic la mare, care sunt misiunile jandarmilor, s-au familiarizat cu mijloacele de intervenție din dotare, dar și cu autospecialele de serviciu.
Ca de obicei, cele mai așteptate momente ale vizitei au fost exercițiile de disciplină canină și de imobilizare a unui infractor, executate ireproșabil de câinii de serviciu Pih și Dop, împreună cu conductorii lor.
Liceeni au primit, în plus, pliante cu informații referitoare la admiterea în școlile militare de subofițeri jandarmi Fălticeni și Drăgășani și la o carieră în Jandarmeria Română.
Activitatea de astăzi a fost organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în cadrul programului național ,,Școala Altfel”.
Ne-am bucurat de prezența unui număr atât de mare de copii în curtea inspectoratului și sperăm că, și pentru ei, azi a fost, cu adevărat, o zi altfel.
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BOTOȘANI

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus