Ziua Europei,  sărbătorită la Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu”

Ziua Europei, sărbătorită la Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu”

 În perioada 5 – 10 mai 2021, elevii Liceului “Demostene Botez” Trușești,  în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Durnești și Parohiile Ionășeni și Durnești și în colaborare cu Filiala nr. 2 Grivița a Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani,  vor desfășura o serie de activități grupate sub titlul “9 Mai – Zi cu triplă semnificație pentru români”.

Scopul manifestării este de informare cu privire la semnificația zilei de 9 Mai și de conștientizare a apartenenței noastre la Uniunea Europenă.  În cadrul activităților vor fi prezentate detalii importante ale marilor momente istorice  care au avut loc la 9 Mai, precum și etapele constituirii Uniunii Europene.

Elevii vor realiza diverse materiale Power Point, postere cu simbolurile, valorile, instituțiile și țările membre ale Uniunii Europene, dar și o serie de colaje cu fotografii care să evidențieze diverse acțiuni pozitive cum ar fi: combaterea discriminării, a poluării sau asigurarea egalităților de șanse.

Fotografii și aspecte din cadrul activităților vor fi putea fi vizionate on-line, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus