Vizită al unui expert al guvernului SUA, departamentul pentru agricultură, la USV Iași

Vizită al unui expert al guvernului SUA, departamentul pentru agricultură, la USV Iași

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) găzduiește, mâine, 24 februarie 2023, workshopul cu tema Utilizarea cânepii industriale în lume și în România.

Manifestarea îl va avea ca invitat, în calitate de speaker, pe Herrick Fox, expert al guvernului SUA, departamentul pentru agricultură, reprezentant al USDA TASC, președinte al Institutului Meristem, care va relata despre misiunea sa în Europa de Est și mai ales despre perspectiva sa asupra sectorului de cânepă industrială.

Evenimentul va avea loc la USV Iași, în sala A83 – Laborator de mentorat Antreprenorial, etaj 1, începând cu ora 10:00. Dintre partenerii invitați și implicați în organizarea workshop-ului amintim membrii Clusterului Caneparo din care face parte și USV Iași, de doi ani, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași, agenți economici și Asociația Națională Caneparo România.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus