Val de infracțiuni la regimul rutier

Val de infracțiuni la regimul rutier

La data de 18 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani au oprit pentru control pe Drumul Comunal DC 84, pe raza comunei Concești, un autoturism condus de o tânără de 22 de ani din comuna Hudești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 17 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe Drumul Comunal DC 65 pe raza comunei Răchiți, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Răchiți.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

La data de 17 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, au oprit pentru control, pe Drumul Comunal DC 72, pe raza comunei Văculești, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infradcțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus