Val de infracțiuni la regimul rutier

Val de infracțiuni la regimul rutier

La data de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe un drum comunal, din comuna Văculești, un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ibănești au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Ibănești, un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

  •  

 

La data de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Dimăcheni, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

  •  

La data de 27 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme, ca urmare a comiterii unei infracțiuni la regimul rutier. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus