Transportul de persoane, verificat de polițiști

Transportul de persoane, verificat de polițiști

La data de 12 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au făcut verificări pentru a depista conducătorii auto care efectuează transport neautorizat de persoane. Peste 50 de autovehicule au fost verificate, iar două dintre acestea au fost imobilizate pentru următoarele 6 luni.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 6.000 de lei și au fost reținute 2 certificate de înmatriculare.
La data de 12 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 59 de ani, din orașul Săveni. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta trei persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.500 de lei, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

 La data de 12 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, pe drumul național, D.N. 29 D, din comuna Stăuceni, un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din comuna Sulița. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta transporta o persoană, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.   Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus