Tineri condamnați pentru tentativă de omor

Tineri condamnați pentru tentativă de omor

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au identificat un tânăr, de 29 de ani, din orașul Săveni, pe numele căruia era emis de către Tribunalul Botoșani, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

 La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Trușești, pe numele căruia era emis, de către Tribunalul Botoșani un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Cei doi tineri au fost identificați în localitatea de domiciliu, fiind reținuși și ulterior escortați către Penitenciarul Botoșani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus