TEATRUL VASILACHE-SUSPENDARE ACTIVITATE CU PUBLICUL PÂNĂ LA DATA DE 21 MARTIE 2020

Având în vedere comunicatul de presă al Ministerului Sănătății cu privire la adoptarea măsurilor pentru evitarea răspândirii infecției cu COVID-19 și a adresei Direcției de Sănătate Publică Botoșani nr. 2693.03.2020,  Teatrul pentru copii şi Tineret „Vasilache” anunţă:

Până la data de 21 martie 2020, se suspendă activitatea instituției cu publicul în cadrul Teatrului pentru Copii și Tineret ”Vasilache”.

Reprezentațiile spectacolului ”Dănilă Prepeleac”, stabilite pentru data de 15 martie 2020 se reprogramează în data de 05 aprilie 2020, orele 11,00 și 12,30.

Programul ”Luna martie – luna povestirilor din copilărie” se decalează cu o săptămână.

Toate biletele și abonamentele vândute pentru spectacolul ”Dănilă Prepeleac” din data de 15 martie 2020 sunt valabile pentru reprezentațiile data de 5 aprilie.

Măsura suspendării activității se poate prelungi în funcție de evoluția situației.

Teatrul pentru copii şi Tineret „Vasilache” recomandă tuturor persoanelor care au fost în ultimele 14 zile în zone cu risc de infecție cu Coronavirus COVID-19 sau au intrat în contact cu persoane testate pozitiv cu acest virus să rămână în izolare voluntară la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și să evite contactul cu alte persoane. Dacă în acest interval apar simptome precum febră, cefalee și tuse seacă, persoana este obligată să apeleze serviciul de urgență 112 și să informeze asupra situației.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE (0800 800 358) destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul Coronavirus COVID-19. Apelarea numărului unic de urgență 112 este doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații cetățenii sunt rugați să apeleze linia TELVERDE.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus