Societate comercială din Săveni , depistată cu muncă „la negru”

La 25.11.a.c., lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi ai Poliţiei orasului Săveni, împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani au acţionat pe raza or. Săveni în vederea prevenirii, descoperirii şi sancţionării ilegalităţilor comise în domeniul utilizării forţei de muncă ,,la negru” şi pentru reducerea incidenţei muncii nedeclarate, ocazie cu care la punctul de lucru al unei societăți comerciale situat în or. Săveni, jud. Botoşani, au fost identificate un număr de 14 persoane care prestau activităţi în domeniul confecţiilor fără a avea încheiate contracte individuale de muncă.

În cauză se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,primire la muncă a mai mult de 5 persoane fără încheierea unui contract individual de muncă”, prev. şi ped. de art. 264 alin.4 din Legea nr. 53/2003 modificată.

Buletin de presă IPJ Botosani

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus