Simona Radiş a fost desemnată sportivul anului 2023 la Gala Canotajului Românesc

Simona Radiş a fost desemnată sportivul anului 2023 la Gala Canotajului Românesc

Federaţia Română de Canotaj şi-a premiat, miercuri, cei mai buni sportivi, în cadrul unei gale în care s-a celebrat un an de excepţie, cu 39 de medalii câştigate de canotorii români la competiţiile internaţionale importante şi 11 bărci calificate la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

 ”Federaţia Română de Canotaj este deja de şase ani consecutivi federaţia cu cele mai bune performanţe din sportul românesc. Îi felicit pe această cale pe toţi sportivii, antrenorii şi întreg colectivul tehnic pentru munca pe care o depun zi de zi. Acum, în calitate de Preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport, voi lupta cu aceeaşi ambiţie pentru ca România să aibă din nou campioni. Nu doar în canotaj, ci în toate ramurile sportive. Vă asigur că, indiferent de vremuri, voi face mereu tot ce îmi stă în putinţă pentru “a muta munţii din loc” pentru sportul românesc!” a declarat Elisabeta Lipă,preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Titlul de SPORTIVUL ANULUI 2023 a fost acordat botoșănencei Simonei Radiş. Întregul eveniment s-a încheiat cu cele două canotoare care sunt neînvinse din 2020 încoace, Ancuța Bodnar și Simona Radiș.  „2023 a fost foarte bun, aproape de perfecțiune, pentru că există vorba aceea că mereu e loc de mai bine, în schimb la anul țintim spre acea perfecțiune și sperăm ca în urma Jocurilor Olimpice de la Paris să spunem că a fost totul perfect, mai bine de atât nu se putea.  Sper ca împreună cu toți să revenim acasă cu toate medaliile de aur” a declarat Simona Radiș.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus