SCRISOARE DE MULȚUMIRE ADRESATĂ UNUI POLIȚIST DIN FLĂMÂNZI

SCRISOARE DE MULȚUMIRE ADRESATĂ UNUI POLIȚIST DIN FLĂMÂNZI

Există și cazuri când speri, ca în trafic, să-ți apară poliția în cale.

Așa a fost și situația unui conducător auto care luase un cui în roată și a rămas cu mașina în mijlocul unei intersecții. Cristian, care era de serviciu pe raza comunei Copălău, l-a observat și a decis să îl ajute.

 Șoferul nu avea nici roată de rezervă sau kit de reparație, iar în zonă nu era nici o vulcanizare deschisă, fiind duminică.

Colegul nostru s-a deplasat la o vulcanizare dintr-o localitate apropiată și l-a ajutat pe șofer să rezolve problema și să ajungă la destinație.

Gestul de normalitate nu a trecut nesemnalat.

A doua zi, conducătorul auto a trimis o scrisoare de mulțumire la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, din care redăm esențialul:

”… Precizez că domnul polițist ne-a sprijinit și ne-a fost alături până am rezolvat situația și am reușit să ne continuă drumul. Ne-a impresionat cu empatia de care a dat dovadă.

Vă felicităm pentru că aveți în echipa dvs. un profesionist, un OM de valoare!”

Cristian a mai ajutat, luna trecută, un bătrân, cu probleme cardiace, să schimbe roata mașinii.

Astfel de oameni fac cinste uniformei!

Felicitări, Cristian!

Conduceți prudent! Viața are prioritate!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus