Scandal provocat de o şoferiţă sub influenţa alcoolului

La data de 21.02.2015, în jurul orei 03.30, un echipaj de poliţie aflat în serviciul de patrulare pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, a constatat că între şoferii a două autoturisme se manifesta o stare conflictuală.

După aplanarea conflictului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă şi efectua o manevră de mers înapoi, I. D. de 36 ani, din sat Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii   de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus