Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani au câștigat Cupa “28 Februarie “, organizată cu ocazia “Zilei Protecției Civile din România”

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani au câștigat Cupa “28 Februarie “, organizată cu ocazia “Zilei Protecției Civile din România”

Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani sunt cei mai buni la minifotbal, fapt dovedit după ce au câștigat Cupa “28 Februarie “, organizată cu ocazia “Zilei Protecției Civile din România”.
La startul competiției, care s-a desfășurat astăzi, pe Baza Sportivă a Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornisa, s-au aliniat echipele reprezentative ale Detașamentelor Botoșani și Dorohoi, Gărzilor de Intervenție Trușești și Ștefănești și a Stației de Pompieri Săveni.
În urma desfăşurării competiţiei, care a fost aprig disputată, clasamentul final a fost următorul:
Locul I – Detașamentul de Pompieri Botoșani;
Locul II – Detașamentul de Pompieri Dorohoi;
Locul III – echipa comandamentului ISU Botoșani.
Cel mai bun jucător a fost desemnat soldat Alexandru Arcip, în timp ce titlul de cel mai bun portar a fost obținut de plt.adj. Marian Podiuc, ambii de la Detașamentul de Pompieri Botoșani.
Felicitări tuturor participanților!
Competiția sportivă a fost organizată de ISU Botoșani în parteneriat cu Asociaţia Sportivă a Pompierilor Romani, filiala Botoșani.
#ISU_BOTOSANI

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus