Să-i susținem pe cei mai talentați dansatori botoșăneni!

Şcoala de dans G-Power în colaborare cu REBORN Bistriţa anunţă o nouă ediţie a evenimentului care a zguduit oraşul şi ţara: “Cupa Şcolilor la Streetdance”. Îndrăgitul concurs interșcolar este la a VI-a ediție și va avea loc sâmbătă, 22 martie, de la ora 17:00 la Uvertura Mall, etajul 4. Etapele judeţene au fost programate astfel: 15 martie – Brașov, Baia Mare; 22 martie – Botoșani, Alba Iulia; 29 martie – Bistriţa-Năsăud şi finala naţională.

O mare performanță a Școlii de dans G Power din Uvertura Mall a fost deja înregistrată anul acesta. Dansatorii botoșăneni au obținut calificarea de pe locul 1 la European Street Dance Union. Mai departe, pentru a reprezenta România la Porec, în Croația, unde va avea loc marea finala, este nevoie și de ajutorul nostru. Mai jos este mesajul transmis de tinerii dansatori din Botoșani:

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a reprezenta România în Porec, Croația, unde va avea loc marea FINALĂ! ne-am calificat pe locul 1 la ESDU (European Street Dance Union) și vrem să demonstrăm că putem fi pe podium și în Croația, dar pentru a putea face acest lucru, avem nevoie de bani pentru transport și cazare. Orice ajutor e binevenit! Finala va fi pe 28 mai. Sperăm să strângem până atunci banii necesari. Am ajutat mereu până acum… Sperăm să fim ajutați și noi pentru a ne îndeplini visul, să fim prima trupă de StreetDance care reprezintă Botoșaniul la un concurs internațional. (Contact: 0740 438 859)

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus