Rezultate parțiale Definitivat 2020: 60,94% dintre candidaţii botoşăneni au fost declaraţi promovaţi

Rezultate parțiale Definitivat 2020: 60,94% dintre candidaţii botoşăneni au fost declaraţi promovaţi

Marți, 28 iulie, Ministerul Educației și Cercetării a anunțat rezultatele obținute de candidații care au susținut pe 22 iulie proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ.

Pentru susţinerea probei scrise la Botoșani s-au înscris 153 de candidați, dar patru candidați au absentat şi 21 s-au retras. Procentul de promovare este la Botoșani de 60,94%, mai mic decât cel național, 69,17% .

Din cei 128 candidați, 78 de candidați cu medii între 8 și 10. De amintit faptul că promovabilitatea este asigurată cu o medie de minim 8.Doi candidați, Andreea Contaş -educatoare la Şcoala Gorbăneşti  şi Ciprian Ionuţ Iovu -profesor de educație fizică și sport de la Școala Albești, au obținut nota 10.

Afișarea primelor rezultate s-a realizat atât la centrele de examen, cât și online, pe site-ul definitivat.edu.ro.

Conform procedurii, contestațiile se depun la centrul de examen de la Școala Gimnazială „Grigore Antipa” sau pot fi transmise on-line sau pe fax, în zilele de 29 iulie, respectiv 30 iulie, până la ora 12:00.  În data de 4 august 2020 vor fi afișate rezultatele finale.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus