PROFESIA DE POLIȚIST, PREZENTATĂ BOTOȘĂNENILOR

PROFESIA DE POLIȚIST, PREZENTATĂ BOTOȘĂNENILOR

Pentru cei care își doresc să îmbrace uniforma de polițist sau pentru cei care acum vor să descopere această profesie, polițiștii I.P.J Botoșani au participat astăzi, 27 octombrie a.c., la un eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Cu acest prilej au fost desfășurate activități de informare și promovare a acestei profesii.

Cei prezenți au putut afla de la oamenii legii despre cum pot deveni polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Polițiștii botoșăneni desfășoară permanent activități de promovare a profesiei de polițist, atât în cadrul evenimentelor publice, cât și în unitățile de învățământ liceal.

Reamintim faptul că, în perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani primește cereri de înscriere pentru două dintre unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr”, Câmpina și Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate pe pagina de internet a I.P.J. Botoșani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus