Prinsă de poliţişti, după ce a înșelat personalul unui magazin la Coțușca

La data de 26.02.2015, în jurul orei 12.45, poliţiştii din comuna Coțușca au fost sesizați de către gestionara unui magazin din localitatea Coțușca, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla la serviciu, a fost victima unei infracţiuni de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data şi ora menţionată, S. L. de 30 ani, din judeţul Constanța, aflându-se în magazin, i-a solicitat gestionarei să-i vândă mai multe produse alimentare, în valoare totală de 35 lei, pentru achitarea cărora a înmânat o bancnotă de 500 lei şi a primit restul, în valoare de 465 lei.

Ulterior, motivând că produsele sunt prea scumpe, cumpărătoarea a solicitat restituirea bancnotei de 500 lei, iar la înapoierea de către ea a sumei de bani reprezentând restul, a sustras o bancnotă de 200 lei.

Aspectele de mai sus au fost sesizate de către gestionară după aproximativ 10 minute.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au condus la depistarea lui S. L. pe raza orașului Săveni, unde se afla împreună cu A. C. de 29 ani, din judeţul Brăila.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus