Prima ediție a Maratonului Împreună pentru Comunitate Botoșani

Comunicat Presă

Asociația Arlechino Moldova

Sâmbătă, 27 August 2022 va avea loc la Botoșani prima ediție a Maratonului Împreună pentru Comunitate Botoșani. Îmbinând plăcerea de a alerga și de a dărui, evenimentul are misiunea de a oferi Botoșănenilor ocazia unei activități sportiv-culturale pe parcursul căreia va fi promovată incluziunea socială a tinerilor elevi sportivi din satele botoșănene, promovarea sportului pentru încurajarea unui stil de viață sănătos prin atragerea unui număr cât mai mare de participanți din diferite categorii sociale și promovarea proiectelor caritabile elaborate de Asociația Arlechino Moldova în jud. Botoșani pentru copii din medii defavorizate. Ediția din acest an a maratonului va include un cross urban pe traseul Plecare Colegiul A.T. Laurian – Str. Nicolae Iorga – Intersecție Bazar- Calea Națională- Uvertura Mall- Str. Cuza Vodă- Hotel Rapsodia – Sosire Colegiul A.T Laurian. Sub egidaAlergi alături de copii, faci un bine , și devii parte din povestea lor , voluntariiAsociației Arlechino Moldovadoresc să transmită un mesaj de încurajare si suport pentru toți cei care vor alerga spre o lume mai bună și o societate mai unită la ediția din acest an a maratonului.

Etape înscriere-

  1. Accesezi secțiunea Înscriere de pe site ul www.maratonbotosani.ro
  2. Completezi formularul de înscriere
  3. Achiți taxa de înscriere de 40 ron (gratuit pentru participanții sub 18 ani)
  4. Te pregătești temeinic pentru competiție
  5. Împărtășești cu cât mai mulți prieteni curajul de a participa și îi inspiri să se alăture și ei crossului.

Îți mulțumim pentru spiritul civic și dragostea pe care o ai pentru sport și te așteptăm pe 27 August ora 15.00 în față la Colegiul A.T. Laurian să fii un exemplu pentru sute de copii participanți.

Marius Pomirleanu

Președinte

Asociația Arlechino Moldova

www.arlechinomoldova.com

Arlechino Moldova Poster Facebook-01-01

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus