Premierul Florin Cîțu: “5 milioane de vaccinați până la 1 iunie este o țintă realistă”

Premierul Florin Cîțu: “5 milioane de vaccinați până la 1 iunie este o țintă realistă”

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni seară, la TVR, că ținta de 5 milioane de vaccinați până la 1 iunie este ”realistă” și că Executivul pe care îl conduce a făcut tot posibilul să asigure infrastructura necesară atingerii acestei cifre.

  • ”E prima dată când putem să vedem revenirea la normalitate (…) Cred că putem discuta de unele măsuri de relaxare de la 1 iunie: evenimente unde oamenii sunt vaccinați, restaurante care să nu mai depindă de rata de incidență, dacă tot personalul este vaccinat. Putem să discutăm multe lucruri la care visăm de 1 an de zile. Începe și perioada concediilor”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că oamenii se vor vaccina, dând exemplul verii 2020, când oamenii care au vrut să meargă în concediu și-au făcut testele PCR necesare călătoriilor:

  • ”Campania de vaccinare nu este un moft. Este o campanie pentru viață”.

Despre cele 13 județe în care nu mai există persoane care așteaptă pe listele de vaccinare, premierul a spus că este un lucru bun pentru că înseamnă că oamenii nu mai așteaptă pentru a se vaccina.

G4MEDIA.RO

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus