Prefectul a solicitat echipe de pază la panourile electorale

La finalul videoconferinţei din seara zilei de joi, Costică Macaleţi a atenţionat structurile de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne să asigure paza panourilor electorale chiar începând cu debutul campaniei.

„Începutul campaniei electorale este în această noapte la ora 12. Partidele politice vor începe panotajul şi de aceea vă rog să asiguraţi echipe mixte care să supravegheze panourile. Să nu fie scandaluri sau alte incidente. Vă rog să acţionaţi inclusiv în comune şi în oraşele mai mici din judeţ. Luaţi legătura cu şefii de post şi solicitaţi-le să monitorizeze zonele de afişaj.”, a cerut prefectul judeţului.

Răspunsul comandantului Inspectoratului de Poliţie Judeţean a venit ferm, Cristian Cucoreanu explicând că au fost deja formate echipe mixte de agenţi de poliţie şi jandarmi, aceştia urmând să patruleze începând cu prima noapte de campanie electorală.

Videoconferinţa de joi seară a fost coordonată de Primul-ministru Victor Ponta şi a avut ca temă centrală măsurile ce se impun în judeţele din sudul ţării, unde meteorologii au prelungit codurile galben şi portocaliu de inundaţii pe anumite cursuri de apă. La acea oră judeţul Botoşani nu se afla pe lista judeţelor ameninţate de ape, urmând ca vineri seară să se ridice şi codurile din sudul ţării.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus