Pompierii au simulat un incendiu la Colegiul Național A.T. Laurian

Pompierii au simulat un incendiu la Colegiul Național A.T. Laurian

Peste 600 de elevi de la Colegiul Național „A.T. Laurian” din municipiul Botoșani au simulat, astăzi, modul de reacție în cazul izbucnirii unui incendiu în timpul orelor.
Atât elevii, cât și cadrele didactice au demonstrat că dețin cunoștințele necesare, astfel încât în cazul producerii unui eveniment să știe exact cum să se comporte, pentru a fi în siguranță. Aceștia au ieșit din clase în mod organizat și s-au deplasat la locul de adunare, unde reprezentanții ISU Botoșani le-au vorbit despre cum pot să prevină un incendiu acasă și la școală.
Sunteți la școală și s-a produs un incendiu:
1. Anunțați incidentul primului adult pe care îl întâlniți;
2. Păstraţi-vă calmul!;
3. Părăsiți clădirea sub supravegherea și îndrumarea unui cadru didactic;
4. Urmaţi căile de evacuare marcate. Nu vă întoarceţi spre locurile în care se manifestă incendiul pentru a vă lua ghiozdanele sau alte obiecte de valoare! Viaţa dumneavoastră este mai importantă!
5. Când aţi ajuns în curte, îndreptaţi-vă spre locul de adunare marcat corespunzător. Aici cadrele didactice fac prezenţa.
6. Aşteptaţi intervenția pompierilor!
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.
ISU_BOTOSANI

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus