PNL publică lista fabricilor și întreprinderilor pe care pesediștii le-au închis

PSD își continuă campania de denigrare zilnică a Partidului Național Liberal, iar atacurile repetate la adresa liberalilor ne arată că suntem văzuți de către PSD ca principalul obstacol care mai stă în calea acaparării puterii totale de către social- democrați.

În contextul în care pentru PSD a devenit o practică aruncarea de minciuni pe piață și dezinformarea locuitorilor județului Botoșani în disperarea de a obține cât mai multe voturi, ne vedem obligați să venim în fața electoratului cu dovezi concrete despre modul în care PSD a distrus economia județului și totodată a spulberat șansele botoșănenilor de a avea un loc de muncă stabil.

Locuitorii județului Botoșani să nu uite că cei care ne-au condus în ultimii 25 ani, în cea mai largă perioadă, au fost pesediștii care, nu numai că, rând pe rând, au închis toate întreprinderile care aduceau plus valoare economiei, dar au lăsat mii de oameni fără loc de muncă și fără posibilitatea de a-și asigura un trai de minimă decență. PSD-ul să nu uite ca din cauza slabei dezvoltări economice, județul are peste 8.000 de șomeri, la care se adaugă cea mai largă categorie, aceea a persoanelor care nu beneficiază de niciun fel de venit și care își duce traiul de pe o zi pe alta.

Noi, Partidul Național Liberal, cerem public PSD să recunoască că județul Botoșani, începând din 1990 a fost condus, în proporție de 80% de către comuniștii transformați în pesediști, iar singurul lucru cu care se poate lăuda este că a ținut județul Botoșani pe ultimul loc din România și pe ultimul loc din Europa în ceea ce privește dezvoltarea județului și a creării locurilor de muncă.

Noi, Partidul Național Liberal, solicităm public PSD-ului să recunoască ce fel de politică a dus cât timp s-a aflat la conducerea acestei țăriși acestui județ, să recunoască că a închis și apoi a vândut la fier vechi toate întreprinderile care au creat bunăstare și locuri de muncă pentru județul Botoșani.

Redăm mai jos o mică parte din fabricile și întreprinderile pe care pesediștii le-au închis și au sărăcit județul:

- Întreprinderea de morărit și panificație Botoșani

- Întreprinderea piscicolă Botoșani

- Întreprinderea pentru industrializarea sfeclei de zahăr Bucecea

- Întreprinderea de industrializare a laptelui Botoșani

- Întreprinderea de industrializare a cărnii Botoșani

- Întreprinderea viei și vinului Botoșani

- Întreprinderea pentru producerea nutrețurilor combinate Leorda

- Întreprinderea mecanică a agriculturii și industriei alimentare Botoșani

- Întreprinderea de sticlărie și porțelan Dorohoi

- Întreprinderea de exploatare minieră Miorcani

- Întreprinderea de confecții Dorohoi- Botoșani

- Întreprinderea de confecții Botoșani

- Întreprinderea textilă „Moldova”

- Întreprinderea de prelucrare a lemnului Botoșani

- Întreprinderea de utilaje și piese de schimb Botoșani

- Întreprinderea de aparataj electronic de joasă tensiune “Electrocontact” Botoșani

- Întreprinderea de șuruburi Botoșani

În aceste condiții, respingem categoric tentativele repetate ale social- democraților de a denigra Partidul Național Liberal. Recomandăm încă o dată PSD-ului să iasă în fața electoratului cu proiectele concrete din programul lor de campanie electorală, dacă acestea există.

Echipa PNL Botoșani

(P)

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus