Persoanele fără adăpost- îndrumate către Centrul de Noapte

Persoanele fără adăpost- îndrumate către Centrul de Noapte

În ziua de 19.11.2023, în jurul orelor 18:40, patrula auto a Poliției Locale Botoșani a observat că pe rampa de aprovizionare din zona magazinului BIG, o persoană fără adăpost și-a improvizat un loc pentru dormit. Având în vedere temperaturile scăzute, s-a procedat la legitimarea acesteia, fiind informată cu privire la posibilitatea de a fi solicitat sprijinul UPU pentru control medical și ulterior cazare la Centrul de Noapte. La momentul verificărilor a refuzat sprijinul, menționând că se va prezenta personal, în ziua următoare, la Centrul de Noapte.

Pentru prevenirea unor evenimente neplăcute pe perioada sezonului rece, în conformitate cu prevederile art. 6, lit. d din Legea nr. 155/2010 – Legea Poliției Locale, în luna octombrie polițiștii locali au desfășurat activități de identificare a persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului Botoșani. Astfel, au fost găsite 26 de persoane fără adăpost, fiind dispuse activități de monitorizare a zonelor frecventate de acestea.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus