Percheziții domiciliare pe raza municipiului Botoșani și a comunei Curtești

Percheziții domiciliare pe raza municipiului Botoșani și a comunei Curtești

Având în vedere cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale într-un dosar penal privind infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și instigare la uz de fals,  la data de 08 aprilie 2021, au fost puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Botoșani și a comunei Curtești, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Cu ocazia perchezițiilor la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza, respectiv aparatură electornică și înscrisuri.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani, din municipiul Botoșani, în calitate de administrator la o societate comercială, la solicitarea unui tânăr de 31 de ani, din comuna Curtești, ar fi întocmit două contracte individuale de muncă, pentru acesta și pentru alt tânăr de 32 de ani, din aceeași localitate, care, în calitate de conducători auto, le-ar fi prezentat la vamă, în momentul în care se întorceau dintr-o țară străină, pentru a evita carantinarea.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus în vederea administrării probatoriului în totalitate, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție procedurală.

La activități s-a beneficiat de sprijinul  polițiștilor cadrul Biroul de Investigații Criminale, a Serviciului de Investigare a Criminalității Economice,  a specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic, precum și a luptătorilor cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a jandarmilor.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus