Noi infracțiuni la regimul rutier

Noi infracțiuni la regimul rutier

La data de 24 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Vârfu Câmpului, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 28 de ani, din aceeași localitate. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Vorona, un autoturism condus de bărbat, de 47 de ani, din aceeași localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 23 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit pentru control, pe drumul comunal, din comuna Frumușica, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 37 de ani, din comuna Frumușica. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, conducătorii auto au fost conduși la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus