Minor reținut pentru tâlhărie

Minor reținut pentru tâlhărie

La data de 02 august 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui minor de 15 ani, din comuna Pomârla, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.
În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în seara de 1 august a.c., acesta, împreună cu un tânăr de 18 ani, din comuna Cristinești, ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 73 de ani, din comuna Pomârla și prin întrebuințarea de violențe, ar fi sustras un telefon mobil și două pachete cu țigări.
Minorul de 15 ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar în cazul tânărului de 18 ani, se efectuează verificări pentru identificarea acestuia și tragerea la răspundere penală.

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus