Miercuri vor fi afișate primele rezultate ale examenului de Definitivat

Miercuri vor fi afișate primele rezultate ale examenului de Definitivat

La Botoșani, din cei 153 de profesori care s-au înscris la examenul de definitivat din acest an, 21 au absentat, adică 13,87%. De menționat faptul că la nivel național, 11% dintre profesori au absentat ori s-au retras din examen.

“Din cei 153 de candidați cu drept de participare la proba scrisă a examenului de Definitivat 2020 de la Botoșani, nu au fost prezenți 21 de candidați , adică 13,72%. Este pentru prima dată când nimeni nu a fost eliminat pentru fraudă. Toți candidații au fost termoscanați și nu s-a înregistrat nici un caz de candidat cu temperatura peste 37,3 °C. Desigur, s-au luat luat toate măsurile de siguranță ale candidaților”, ne-a declarat prof. dr. Ada Macovei, inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Miercuri, 29 iulie a.c. vor fi afișate primele rezultate atât la centrul de examen cât și pe site-ul definitivat.edu.ro. Conform procedurii, contestațiile se vor depune la centrul de examen, miercuri 29 iulie, după afișarea rezultatelor, și joi,  30 iulie, până la ora 12:00.  În data de 4 august 2020, rezultatele finale vor fi afișate la centrul de examen și pe site-ul definitivat.edu.ro.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus