ITP falsificat, depistat la controlul de frontieră

ITP falsificat, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privința unui cetățean român care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare ce avea aplicată o ştampilă ce atestă inspecţia tehnică periodică, falsificată.

În data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a ieşi din țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Polonia, un cetățean român, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare, care avea aplicată o ştampilă ce atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, care a ridicat suspiciuni că ar fi falsificată.

Colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că ştampila aplicată nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale uneia autentice, fiind falsă.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă că documentele sunt falsificate.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus