ISU Botoșani, vicecampioana națională la minifotbal! Marele trofeu a ajuns la ISU Mureș!

ISU Botoșani, vicecampioana națională la minifotbal! Marele trofeu a ajuns la ISU Mureș!

“Cupa A.S.P.R.” 2023 la minifotbal, organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România, a ajuns la final. După trei zile de fotbal de calitate, evenimentul sportiv organizat în acest an la Botoșani s-a încheiat cu festivitatea de premiere a participanților și a câștigătorilor.
Baza Sportivă Junior Botoșani s-a umplut începând cu ora 18:00, atunci când s-a dat startul finalei mici. Cele două pierzătoare din semifinale, ISU Brașov și ISU Gorj, s-au întrecut pentru locul III. După 1-1 în timpul regulamentar, gorjenii au reușit să urce pe podium după loviturile de departajare.
A urmat apoi cea mai așteptată partidă a turneului, finala mare, între gazda ISU Botoșani și ISU Mureș. Încurajați din tribună de o galerie formată din colegi și microbiști, botoșănenii s-au apărat excelent în prima repriză, încercând să înscrie pe contraatac, iar la pauză scorul a fost 0-0.
Tactica nu a funcționat și în repriza a doua. Pompierii mureșeni au marcat două goluri spectaculoase, ultimul cu 10 minute înaintea fluierului de final. ISU Botoșani s-a dus pe atac, însă nu au reușit să înscrie golul de onoare, finala mare încheindu-se cu scorul de 2-0 în favoarea colegilor de la Mureș, care au devenit campionii acestei ediții.
La festivitatea de premiere au fost prezenți Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, Constantin Cristian Nistor, administratorul public al județului, Beniamin Prisacariu, administratorul Bazei Sportive Junior Arena, reprezentanții FC Botoșani, în frunte cu noul președinte Adi Ignat, dar și antrenorul cu portarii, Alin Bordeanu.
Înaintea de premierea celor care au urcat pe podium, toate echipele au primit diplome și trofee de participare, iar mai apoi au fost premiați cei mai buni jucători.
Trofeul pentru cel mai bun portar și un tricou din partea FC Botoșani a ajuns la plt. maj. Pîrlea Mihai, de la ISU Mureș.
Golgheterul competiției, plt. maj. Gîlcescu Ionuț, din cadrul ISU Gorj, acesta fiind și el premiat cu un trofeu și un tricou din partea celor de la FC Botoșani .
Același premiu l-a primit si cel mai bun jucator al acestei ediții, plt.adj. Orășanu Leonard Ciprian, de la ISU Botoșani .
Trofeul FAIR-PLAY a ajuns la ISU Brașov, echipa care s-a clasat pe LOCUL IV.
S-au acordat diplome și medalii pentru ocupantele locurilor III și II, respectiv pentru ISU Gorj și ISU Botoșani, după care campionii au primit tricourile galbene destinate câștigătorilor, cupa și medaliile, dar și cupa transmisibilă, care până acum a fost la ISU Covasna, câștigătorii ultimelor două ediții.
ℹ️ Etapa națională a aliniat la start 16 echipe formate din pompieri de la I.S.U.J. Bistrița – Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Mureș, Olt, Sălaj, Vaslui și Botoșani. Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează, anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă.
Felicitări tuturor participanților!
Mulțumim colegilor pentru implicare și tuturor celor care ne-au susținut în organizarea și desfășurarea acestei competiții!
Foto :Ionuț Tăbultoc
#IGSU #ISU_BOTOSANI

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus