Întotdeauna implicați, permanent la datorie pentru binele cetățenilor județului Botoşani! Aproape 8000 apeluri la ISU Botoșani, în 2023

Întotdeauna implicați, permanent la datorie pentru binele cetățenilor județului Botoşani! Aproape 8000 apeluri la ISU Botoșani, în 2023

Retrospectiva anului 2023
Aproximativ 8.000 apeluri prin112, din care:
▪️ 426 intervenții la incendiu
▪️4962 intervenții SMURD
▪️ 19 misiuni pirotehnice
▪️2398 alte intervenții
▪️ 5 500 persoane salvate/asistate medical
Peste 900 controale pe linia situațiilor de urgență, fiind aplicate 2.500 sancțiuni contravenționale, din care 310 amenzi în cuantum de aproximativ 1.200.000 lei.
‍‍‍ Peste 600 acțiuni de informare și educare preventivă, instruiri, exerciții la care au participat peste 23.000 de persoane.
➡️ 460 intervenții ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, din care 270 misiuni executate singuri, celelalte în cooperare cu forțele ISU Botoșani.
Misiunile desfășurate de pompierii botoșăneni în anul 2023 au fost prezentate într-o ședință festivă, la care a participat subprefectul județului, Elena – Paula Cojocariu – Berențan, și în sistem de videoconferiță, adjunctul inspectorului general al IGSU, general maior Benone – Gabriel Duduc.
Mulțumim autorităților publice locale, instituțiilor și partenerilor cu care am colaborat pentru a gestiona eficient situațiile de urgență!
Mulțumim tuturor cetățenilor pentru încrederea acordată!
Mulțumim, dragi colegi pentru efortul, dăruirea, curajul și sacrificiul dovedite în activitatea de zi cu zi pentru împlinirea nobilei și generoasei noastre meniri!
Și, nu în ultimul rând, mulțumim familiilor colegilor pentru sprijinul moral și înțelegere!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus