Infracțiuni la regimul rutier: conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis

Infracțiuni la regimul rutier: conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis

La data de 10 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au oprit pentru control, drumul județean D.J. 294, în comuna Dobârceni, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Cândești, un autoturism condus de un bărbat, de 73 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta are permisul anulat din anul 2023.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Botoșani, care avea o deplasare sinuoasă.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus