Incendiu la Tudora, de la un coș de fum neprotejat termic

Incendiu la Tudora, de la un coș de fum neprotejat termic

Doi adolescenți din localitatea Tudora au trecut, în această după-amiază, prin spaima vieții lor după ce în casa unde locuiau a izbucnit un incendiu. Deși erau în interior, aceștia au observat flăcările târziu, când au cuprins bunurile din două camere și o parte din acoperiș. Au ieșit imediat din locuință și au cerut ajutor.
La caz au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tudora, cu o autospecială de stingere. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din camera centralei și bucătărie, dar și aproximativ 30 de metri pătrați din acoperiș și au intervenit rapid pentru a limita extinderea flăcărilor la întreaga construcție.
Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza coșului neprotejat termic față de materialele combustibile din structura acoperișului.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus