Incendiu la Hulub care a afectat două gospodării

Incendiu la Hulub care a afectat două gospodării

Joaca copiilor cu focul s-a transformat într-un incendiu care a afectat două gospodării. Puțin a lipsit ca flăcările să ajungă la un rastel cu 40 de butelii.
S-a întâmplat marţi  după-amiază, în satul Hulub, comuna Dângeni, după ce șase copii s-au jucat cu chibriturile într-o magazie de lemne din curtea bunicului a trei dintre ei. Scăpat de sub control, focul s-a extins la o anexă din gospodăria vecinului.
Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trusești, cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și pompierii voluntari din comuna Dângeni, au intervenit pentru înlăturarea pericolului de explozie și au stins incendiul.
Pentru prevenirea unor astfel de evenimente, recomandăm părinților să nu lase la îndemâna copiilor mijloace de aprindere (chibrituri, brichete, etc.) și să îi supravegheze permanent pe cei mici.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus