In memoriam : Ing. DINU HURMUZ

In memoriam : Ing. DINU HURMUZ

Colegiul Tehnic „Gheorghe ASACHI” din Botoşani e în doliu. Inginerul Dinu HURMUZ, profesor de electronică, a încetat din viaţă în urma unei boli necruţătoare, la vârsta de 54 de ani.

dinu hurmuz

Acum exact trei decenii, Dinu Hurmuz venea de pe băncile facultăţii ca inginer stagiar la „ELECTROCONTACT”, fabrică unde, în atmosfera specifică acelor ani generată de mişcarea de inventică, îşi va desăvârşi pregătirea profesională.

Pasionat de electronică, acesta a ales după 1989 cariera didactică , devenind profesor la prestigiosul liceu „ELECTROCONTACT”, transformat în colegiul „Gheorghe Asachi”. În scurt timp aptitudinile sale pedagogice au fost pe deplin probate, profesorul Dinu Hurmuz devenind unul dintre cei mai îndrăgiţi dascăli ai colegiului. Mai bine de două decenii a insuflat generaţiilor de elevi pasiunea sa pentru electronică, mulţi dintre ei îndreptându-se spre această profesie. Pe plan familial, Dinu Hurmuz a muncit şi şi-a educat cei doi fii ai săi, de care era extrem de mândru.

Destinul său s-a frânt, nemilos, îndurerându-i pe toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!   

Sincere condoleanţe familiei îndoliate.

                                                                                   ACTUALITATEA BOTOŞĂNEANĂ

                                      

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus