Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit, anunță Clubul Dinamo București care precizează că anunțul a fost făcut de familia fostului pugilist. Obreja suferea de cancer cu metastaze și a fost eliberat din penitenciar de către judecătoriii Tribunalului Ilfov în 22 iulie 2022 pentru a se trata.

Eliberarea lui a avut loc după ce Obreja a scris în repetate rânduri pe Facebook că cere să i se recunoască dreptul conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate. Antonia Obreja, soția lui, a subliniat ”atitudinea medicului de la Jilava” care ”a fost o condamnare la moarte”. Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat la închisoare cu executare, împreună cu Elena Udrea, în dosarul „Gala Bute”, în aprilie 2022.

Rudel Obreja avea 57 de ani. Era născut la 6 august 1965 la Galați și a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

G4MEDIA.RO

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus