Festivalul de Stiinta de la Iasi- un eveniment realizat de Asociatia PRO EVENT si ABplus Events impreuna cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi si Institutele Academiei Romane-filiala Iasi

Festivalul propune elevilor, profesorilor si iubitorilor de stiinta de toate varstele participarea gratuita la peste 200 de evenimente de stiinta: experimente si demonstratii in laboratoare (indoor) si in Arena Stiintelor Medicale, tururi ghidate in institutiile co-organizatoare, ateliere distractive, lectii ca un spectacol, proiectii ale celor mai noi seriale documentare din 2014 puse la dispozitie de National Geographic Channel si Da Vinci Learning, in Cinemateca Stiintei, care va functiona in Palas Mall, Atrium, nivel 1, cu incepere din ziua de 6 aprilie – ziua deschiderii oficiale a festivalului. 

 

Programul detaliat al festivalului poate fi consultat aici: 

 

 

 

 

Ne dorim ca de acest festival sa se bucure cat mai multi elevi din regiunea Moldovei si nu numai, inscrierea vizitelor grupurilor organizate in festival se realizeaza pe site-ul www.sciencefestival.ro, butonul Inregistreaza-te.

 

Urmariti-ne si pe pagina de Facebook Iasi Science Festival

 

Va rugam frumos sa ne dati un feedback daca sustineti festivalul prin promovarea acestuia, cu link la articolul/materialul postat. Am atasat mai multe variante de bannere si afisele ale festivalului.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus