FC Viitorul – FC Botoșani 1-2. Ce spectacol! Ocazii uriașe, dublă Keyta, trei bare, o eliminare și un gol în prelungiri

Meciul Viitorul – FC Botoșani, din etapa a 14-a, s-a terminat cu victoria moldovenilor cu 2-1. A fost un spectacol total, care a început în forță, cu ocazia oaspeților, la șutul lui Florescu de la 25 de metri, respins de Căbuz.

La poarta cealaltă, șutul lui Artean a fost deviat ușor de portarul Hankic în bară. Nici Iancu nu a fost mai norocos, după ce a tras exact pe direcția goalkeeperului. Același austriac din poarta moldovenilor s-a remarcat la șutul lui Matei, iar apoi Dussaut nu a nimerit ținta.

Botoșănenii au dat replica prin Jonathan Rodriguez, care l-a întins pe Căbuz, iar apoi Al Mawas și Florescu nu l-au putut învinge pe portarul Viitorului în aceeași fază.

În minutul 36, sirianul Al Mawas a mai ieșit o dată în evidență, când Căbuz a respins șutul său, care se ducea în vinclu. Însă la corneul care a urmat, Keyta a deschis scorul din apropiere.

Ultima mare ocazie a primei reprize le-a aparținut constănțenilor, care au nimerit pentru a doua oară bara, prin Matei, din câțiva metri.

După o oră de joc, Botoșaniul a rămas în 10 oameni, pentru că Ongenda a luat două cartonașe galbene în 3 minute. Cu toate acestea, moldovenii au mai marcat o dată și au făcut-o spectaculos, prin același Keyta, după o combinație de efect cu Patache și Al Mawas.

Viitorul s-a aruncat în atac. După ocazia lui Matei, constănțenii au avut a treia bară, prin Luckassen, care a mai ratat în minutele 84 și 87, însă, după o altă ocazie a lui Matei, a reușit să încrie în primul minut de prelungiri.

Nu a mai fost însă timp pentru constănțeni, care au mai irosit o șansă prin Ghiță, iar Viitorul – Botoșani s-a terminat 1-2.

www.digisport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus