Evenimente rutiere, cercetate de poliţişti

La data de 06.10.2014, în jurul orei 20.05, în timp ce s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii Griviţa din municipiul Botoşani, (prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător), un bărbat de 67 ani, din municipiul Botoşani a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 22 ani, din aceeaşi localitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultat fiind negativ; atât acestuia, cât şi pietonului le-au fost recoltate probe biologice de sânge.
În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.
*

La data de 06.10.2014, în jurul orei 21.10, un bărbat de 60 ani, din oraşul Bucecea, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29C, în afara localității Talpa, comuna Cândești, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo,
nesemnalizat, condus de un bărbat de 72 ani, din comuna Cândești, judeţul Botoşani.
În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului, a conducatorului auto şi respectiv a unei femei de 56 ani, pasageră pe locul din dreapta față al autoturismului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Întrucât conducătorul atelajului emana halenă alcoolică, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Buletin de presa IPJ Botosani

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus