Elevi în vizită la Detașamentul de Pompieri Dorohoi

Elevi în vizită la Detașamentul de Pompieri Dorohoi

Peste 80 de elevii ai Școlii Gimnaziale “Cornerstone” au vizitat luni Detașamentul de Pompieri Dorohoi, în cadrul Programului “Școala Altfel”.
Aceștia și-au dorit să petreacă o oră alături de pompieri pentru a afla cum pot preveni situațiile de urgență, dar și pentru a-i cunoaște pe salvatori.
Copiii au avut ocazia să vadă îndeaproape autospecialele, să urce în acestea și chiar să folosească un furtun pentru stingerea incendiilor. Cei mai îndrăzneți, au demonstrat că nu au teamă de înălțime și au urcat în autospeciala folosită de pompieri pentru a stinge incendii sau pentru a salva persoane din clădiri înalte.
Pe timpul întâlnirii, pompierii le-au transmis sfaturi despre cum să se comporte într-o situație de urgență și le-a dat câteva exemple de lucruri pe care ar putea fi tentați să le facă, fără să își dea seama de riscurile la care expun.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus