Două persoane au fost arestate  preventiv ca urmare a încălcării obligațiilor impuse

Două persoane au fost arestate preventiv ca urmare a încălcării obligațiilor impuse

La data de 28 noiembrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unui tânăr de 34 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt. Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că acesta, a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura controlului judiciar, respectiv, a săvârșit o altă infracțiune de furt. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

La data de 28 noiembrie 2023, la propunerea organelor judiciare, instanța de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unei tinere, din comuna George Enescu, cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori. Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare a reieșit faptul că acesta, a încălcat cu rea credință obligațiile impuse prin măsura arestului la domiciliu, respectiv, a părăsit locuința fără încuviințarea organelor judiciare. Tânăra a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus