Dacian Cioloș: USR nu susține un guvern minoritar

Dacian Cioloș: USR nu susține un guvern minoritar

Dacian Cioloș a anunțat luni că i-a transmis premierului desemnat Nicolae Ciucă, după discuția bilaterală, că ”USR nu susține un guvern minoritar”.

”I-am explicat domnului premier desemnat că USR nu poate să susțină un guvern de criză, noi credem că soluția e un guvern cu majoritate în Parlament. Și PNL poate face o majoritate fie cu PSD – au mai făcut-o în trecut, fie cu USR”, a mai spus Cioloș.

 El a spus că Nicolae Ciucă l-a întrebat în ce condiții ar putea fi refăcută coaliția PNL – USR – UDMR. ”I-am spus că trebuie agreate o serie de măsuri rapide, plus că o astfel de discuție ar trebui începută cu un caleandar de reforme atât pe parte de guvern, cât și pe partea de Parlament. Apoi un proiect de buget și un protocol de funcționare a coaliției. A patra condiție – să păstrăm structura guvernului care a fost deja agreată la finalul anului trecut”, a declarat Cioloș.
g4media.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus