Control al Gărzii de Mediu la pescarii din zona Lacului de Acumulare Stânca-Costești

Control al Gărzii de Mediu la pescarii din zona Lacului de Acumulare Stânca-Costești

Sâmbătă, în baza planului de acțiune inițiat de Biroul de Investigare a Fraudelor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale în domeniul piscicol și pe linia prevenirii și combaterii pescuitului ilegal de pește și produse piscicole pe Lacul de Acumulare Stânca-Costești și zona adiacenta, o echipă de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Botoșani împreună cu reprezentanți ai Poliție Transporturi din cadrul S.R.P.T Iași-B.I.F și B.J.P.T Botoșani au verificat 2 pescari comerciali și 1 centru de prima vânzare pește.

Au fost identificate 4 ambarcațiuni de pescuit și 120 kg pește capturat (85 kg sânger, 20 kg plătică, 1 kg crap, 8 kg roșioară și 6 kg scobar).

În vederea finalizării actelor de control s-au solicitat operatorilor economici verificați și alte documente justificative.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus