Conferință de presă -Senator AUR Dorinel COSMA: Botoșaniul și România au nevoie de o schimbare. Guvernanții vor să fure și sufletul acestui neam!

Conferință de presă -Senator AUR Dorinel COSMA: Botoșaniul și România au nevoie de o schimbare. Guvernanții vor să fure și sufletul acestui neam!

Conferință de presă la Cabinetul parlamentar al Senatorului Dorinel Cosma, AUR Botosani, 16 noiembrie 2023

Guvernanții vor să ne transforme într-un popor cu capetele plecate care nu are nimic de spus când este strivit de interesele mai marilor statului. Atentatul pe față la identitatea și tradițiile noastre strămoșești nu sunt acceptate de botoșăneni. După ce și-au însușit fără drept decența, naționalismul și mândria românilor, după ce le-au arvunit la bazarul propriilor interese, guvernanții vor să fure și sufletul acestui neam. Acest lucru nu poate fi acceptat de români și nu mai puțin de către botoșăneni”- declară parlamentarul botoșănean care susține aceste afirmații cu acțiunile fățișe ale guvernanților îndreptate împotriva culturii și tradițiilor noastre acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Acțiunile antinaționale ale actualilor guvernanți sunt vădite și senatorul Dorinel Cosma le amintește acestora faptul că nu sunt veșnici în posturile pe care ocupă în prezent și că sunt români.

”Dacă ei au ales să-și vândă sufletele unor interese ascunse, murdare, sufletul și spiritul românilor nu sunt de vânzare. Cu viitorul acestei țări nu poți să faci troc politic. Din păcate, odată trimiși în structurile statului, cei ce ne distrug identitatea națională dobândesc și obiceiul prost de a nu le mai păsa de români. Și așa ajungem să ni se pună impozit pe suflet, pe viață, pe viitor.” – a declarat senatorul Cosma.      

”Sufletul românilor nu este de vânzare. Tradițiile sunt sfinte și nu vor reuși să le ucidă pe altarul propriilor interese indiferent de deciziile guvernanților în ceea ce privește integritatea familiei și identitatea națională. Să nu uităm că ei sunt trecători iar ceea ce este sfânt, nu moare” – a conchis parlamentarul AUR de Botoșani.

https://www.facebook.com/100010414384918/videos/1782971278806391

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus