Conducere  sub influența alcoolului

Conducere sub influența alcoolului

La data de 19 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, au oprit pentru control pe Drumul Județean DJ 293 A, din localitatea Păltiniș, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 19 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din comuna Bălușeni.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus