Conducere auto sub influenţa alcoolului

La 26.04.2015, ora 01:25 a fost oprit pentru control un autoturism care circula pe str.George Enescu din municipiu, condus de un bărbat de 53 de ani din localitatea Mihăileni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Mun.Dorohoi pentru recoltare de mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La 25.04.2015 ora 13:47, pe str. Nicolae Iorga din oraşul Săveni, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani din oraşul Săveni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior recoltându-i-se o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus