Conducători auto sancționați pentru transport public neautorizat

Conducători auto sancționați pentru transport public neautorizat

La data de 8 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național DN 29, în comuna Răchiți, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Vlăsinești. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta efectua transport public de persoane, contra cost, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens. La data de 8 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Dorohoi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta 3 persoane, contra cost, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

La data de 8 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Botoșani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta 4 persoane, contra cost, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

În toate cazurile, conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 7.000 de lei, iar ca măsură complementară, le-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul respectiv pentru o perioadă de 6 luni.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus