COMPETIȚIE DE MINIFOTBAL ORGANIZATĂ DE INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BOTOȘANI

COMPETIȚIE DE MINIFOTBAL ORGANIZATĂ DE INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BOTOȘANI

La data de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Pregătire Profesională, împreună cu Asociația Sportiv ”Dinamo” au organizat o competiție de minifotbal, la care au participat echipe formate din polițiști și elevi ai școlilor de poliție.

 Evenimentul sportiv s-a desfășurat în contextul zilei naționale a României ”1 Decembrie” și a avut loc în municipiul Dorohoi, cu participarea a 10 echipe care au reprezentat structurile de poliție din cadrul aparatului județean și subunitățile de poliție de la nivelul I.P.J. Botoșani.

La finalul competiției, pe primele 3 locuri s-au clasat echipele formate din polițiștii din Botoșani-locul I, Dorohoi – locul II și Săveni- locul III, iar polițiștii din Darabani au primit premiul pentru echipa fair-play, adoptând o astfel de conduită pe tot parcursul competiției.

Echipele clasate pe podium și cei mai buni jucători au fost recompensați cu diplome și cupe, iar participanții care s-au remarcat în mod special sunt: cel mai bun portar, Andriș Emanuel din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale, golgheterul competiției, Zamfirache Bogdan din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla și cel mai bun jucător, Andrei Iulian din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus